Gestió de Subvencions i Ajudes

Gestió de Subvencions i Ajudes

Pot ser la meva obra o edifici objecte de subvenció?

Quins imports es poden obtenir?

Quines subvencions tenen el termini de sol·licitud obert?

Quins obriran termini de sol·licitud pròximament?

Quines ajudes són compatibles entre si?

Quina documentació cal presentar i On?

Compensa la tramitació pel que podria obtenir?

CRAAT Arquitectura Tècnica li ofereix un servei de gestió i tramitació de les ajudes existents per a obres de rehabilitació, instal·lació d’ascensors, renovació d’instal·lacions… , tant per a particulars, com per a Comunitats de Propietaris o empreses.

Tenim una àmplia experiència en aquest camp, controlant el dia a dia dels terminis, imports i compatibilitats de les subvencions vigents a cada moment. Com a interlocutors especialitzats aconseguim optimitzar els temps, tràmits i resultats.

Existeixen ajudes estatals, autonòmiques i municipals. Li facilitem tota la informació, i l’alliberem d’enutjosos tràmits.

Per exemple, indicar que el CMH ConsorciMetropolità de l’Habitatge, ha tramitat centenars de subvencions als seus programes de rehabilitació per a obres de:

  • CONSERVACIÓ – rehabilitació de façanes, reparació de cobertes, adequació de les instal·lacions comunitàries,…
  • MILLORA DE LA QUALITAT I I DE LA SOSTENIBILITAT – millora de l’aïllament, substitució de finestres, instal·lació de sistemes de calefacció o refrigeració, plaques solars,…
  • MILLORA DE L’ACCESSIBILITAT – instal·lació d’ascensors, salva-escales, rampes,…
  • ACTUACIONS D’HABITABILITAT (INTERIOR D’HABITATGES) – canvi de banyera per dutxa, canvi de caldera, adequació instal·lacions, canvi de finestres…etc.

Tramitació:

Ha de tramitar-se mitjançant un Certificat d’Idoneïtat que obtindríem a través d’un Col·legi Professional i es gestionaria la documentació necessària i requerida.

Subvenciones y Ayudas